Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Καμμένος: Θα μπλοκάρω ελικοδρόμια, αεροδρόμια και δρόμους...

Ο Πάνος Καμμένος υπόσχεται να ... φράξει το δρόμο σε όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελαν – όπως εικάζει- να φύγουν από τη χώρα, για να αποφύγουν την απόδοση ευθυνών.
Μιλώντας στη Θεσσαλονίκη και ανεβάζοντας τους τόνους της πολεμικής εναντίον των δυο μεγάλων κομμάτων, ο αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» προειδοποίησε ότι το μετεκλογικό σκηνικό δεν θα συμπεριλαμβάνει ... διόδους διαφυγής. Είπε συγκεκριμένα:
«Θα είμαστε όλοι στις πύλες εξόδου της χώρας. Κανείς δε θα φύγει ούτε με ελικόπτερο, ούτε με αεροπλάνο. Όλοι θα πληρώσουν το τίμημα που τους αξίζει. Και όλοι θα επιστρέψουν ακόμα και το τελευταίο ευρώ που έχουν κλέψει από την Ελλάδα".
Σχολιάζοντας την επικείμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» προέβλεψε ότι επίκειται η είσοδος της ΠΓΔΜ στη Συμμαχία και κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να θέσουν βέτο.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this