Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ικανοποιημένος ο Βενιζέλος από την συνάντησή του με τον Φώτη Κουβέλη

Εμφανώς ικανοποιημένος από την συνάντησή του με τον Φώτη Κουβέλη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς ανέφερε ότι η πρόταση του κ. Κουβέλη συμπίπτει με αυτή του ΠΑΣΟΚ.
"Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά στις απόψεις μας με τον κ. Κουβέλη. Οι απόψεις μας συμπίπτουν και το πρώτο βήμα είναι αν όχι αισιόδοξο,πάντως είναι ένας καλός οιωνός" τόνισε αμέσως μετά την συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
"Αύριο θα συναντηθώ και με τον κύριο Σαμαρά, ενώ είχα και τηλεφωνική επικοινωνία και με την κ. Παπαρήγα η οποία μου επανέλαβε τις απόψεις του κόμματός της" είπε στο τέλος των δηλώσεων του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Πάντως, μέσα από τις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι και ο ίδιος θα παραδώσει την διερευνητική εντολή αύριο, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: "Θα συνεχίσω την προσπάθεια προετοιμάζοντας το έδαφος για τη διαβούλευση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this