Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Σαμαράς: Αν ο κόσμος δει τι “μπουμπουκια” υπάρχουν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα τρέχει

«Το μετεκλογικό τοπίο δυσκολεύει πολύ το σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης. Παρόλα αυτά παλεύουμε γι' αυτό» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «η πρόταση Κουβέλη αγγίζει τη δική μας πρόταση. Ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί για τα προβλήματα της χώρας. Το πρόβλημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τη δεύτερη θέση αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ευθύνες του. Ο Τσίπρας ξόδεψε περισσότερο χρόνο να συνομιλεί με εξωκοινοβουλευτικούς παρά με άλλους αρχηγούς. Αν ο κόσμος δει τι “μπουμπουκια” υπάρχουν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα τρέχει. Ο ΣΥΡΙΖΑ να ξέρει ότι έχει απέναντι του ένα σκληρό μέτωπο. Το ευρωπαϊκό». 
Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση και στο ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ συνετρίβη. Ήταν κύριος υπεύθυνος γι' αυτήν την κατάσταση που έχει περιέλθει η Ελλάδα». Ενώ έριξε τα βέλη και στα υπόλοιπα κόμματα αναφέροντας πως «τα περισσότερα κόμματα προσπαθούν να επωφεληθούν από την κρίση και έχουν θέσεις που οδηγούν στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ». 
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «εκτός από τη ΝΔ κανείς άλλος δεν είχε συγκεκριμένο σχέδιο για την Ελλάδα». Όσον αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών ο Α. Σαμαράς ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, «το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί και ως κόμμα θα το συζητήσουμε αναλυτικά».
Δείτε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this