Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Χήρες δίγαμου γνωρίστηκαν... στην κηδεία του!!!

Είχε καταφέρει να κρύψει τη διπλή ζωή του πολύ καλά και να περνά χρόνο και με τις δύο οικογένειες του, χωρίς να κινήσει τις υποψίες κανενός.
Ο λόγος για τον Μόουζεζ Γκονζάλες, Αμερικανό στρατιώτη, ο οποίος ήταν παντρεμένος με δύο γυναίκες ταυτοχρόνως, κάτι που έγινε γνωστό μόνο μετά το θάνατό του.
Ο δίγαμος στρατιώτης, ο οποίος σκοτώθηκε πριν ένα μήνα στο Αφγανιστάν όπου υπηρετούσε, σε ηλικία 29 ετών, είχε αποκτήσει από ένα παιδί με την κάθε του σύζυγο.
Με την Νταρλίν παντρεύτηκε το 2003 στο Λος Άντζελες, ενώ με τη Ρουθ παντρεύτηκε το 2010 στο Λας Βέγκας.
Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι... την κηδεία του!
Η πρώτη γνωριμία των δύο γυναικών χαρακτηρίζεται επεισοδιακή, καθώς όταν η Νταρλίν έλαβε τη σημαία που στέλνει η αμερικανική κυβέρνηση στις χήρες των θυμάτων και κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα, η Ρουθ την κατηγόρησε για απάτη, καθώς, σύμφωνα με τα όσα της είχε πει ο σύζυγό της, είχε πάρει διαζύγιο προτού την παντρευτεί.
Ωστόσο, έκπληκτη έμαθε ότι αυτό ήταν ψέμα, ενώ ακόμα μεγαλύτερο ήταν το σοκ για την πρώτη του σύζυγο, η οποία δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη της άλλης γυναίκας.
Στην κηδεία του στρατιώτη, στην πρώτη σειρά, όπου κάθονται οι συγγενείς, κάθονταν οι δύο σύζυγοι, τα παιδιά τους, καθώς και μια τρίτη γυναίκα, με την οποία ο Γκονζάλες είχε αποκτήσει εξώγαμο παιδί.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this