Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Σαρωτική η Χρυσή Αυγή στα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν οι υπηρετούντες στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων!

Μεγάλη απήχηση στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να έχει το κόμμα της Χρυσής Αυγής, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών από τις εκλογές της 6ης Μαΐου. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Καθημερινή", η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε εντυπωσιακά ποσοστά στα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν οι ετεροδημότες αστυνομικοί της ΓΑΔΑ!
Στα εκλογικά τμήματα της Καισαριανής, εκεί όπου ψηφίζουν υπηρετούντες στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΜΑΤ, ΥΜΕΤ), το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου συγκέντρωσε ποσοστά από 12,4% ως 18,95%! Τα ποσοστά αυτά είναι αρκετά πάνω από τον γενικό μέσο όρο που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή πανελλαδικά.
Το εκλογικό "μήνυμα" των ένστολων είναι σαφώς ηχηρότερο στα εκλογικά τμήματα των Αμπελοκήπων. 
Συγκεκριμένα, στο 806 εκλογικό τμήμα, στην οδό Αμπελακίων, η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε πρώτο κόμμα με ποσοστό 22,2%, στο 807 εκλογικό τμήμα το κόμμα κέρδισε την πρωτιά με 122 ψήφους, ενώ ακόμα πιο σαφή είναι τα δεδομένα στα εκλογικά τμήματα 810-817 όπου τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έφτασαν το 23,6%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this