Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Νοσοκομείο ψαριών στην Ινδία!

Αυτό σκέφτηκε ο κ. Patit Paban Halder που ζει και εργάζεται στην Ινδία, δημιουργώντας το πρώτο νοσοκομείο για ψάρια στον κόσμο! «Τα συμπαθή ψαράκια των ενυδρείων αρρωσταίνουν συχνά και κανείς δεν σκέφτεται ότι μπορούν να θεραπευτούν. Έτσι συχνά καταλήγουν… στη λεκάνη της τουαλέτας!», λέει ο «γιατρός».
Το παράξενο αυτό «νοσοκομείο» δημιουργήθηκε στο σπίτι του κ. Patit Paban Halder, ο οποίος διαθέτει 32 ενυδρεία, στο εσωτερικό των οποίων φροντίζει και «θεραπεύει» τα άρρωστα ψάρια, έχοντας τη βοήθεια του γιου και της συζύγου του.
Όσο για τις «ιατρικές» γνώσεις του, αυτές τις απέκτησε ερασιτεχνικά, καθώς δηλώνει «αυτοδίδακτος»! «Από μικρός έχω ασχοληθεί αρκετά με τα ψάρια των ενυδρείων και κατάφερα, διαβάζοντας κιόλας, να αντιμετωπίσω με επιτυχία διάφορες… παθήσεις τους»!

Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται το λιγότερο παράδοξα ή αστεία, σκεφτείτε ότι τα ψαράκια στις γυάλες δεν είναι μόνο διακοσμητικά! Είναι και αυτά αγαπημένα «κατοικίδια» για πολλούς, που δεν θέλουν να τα θυσιάσουν στο βωμό της… αρρώστιας αλλά επιθυμούν να τα… θεραπεύσουν!

perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this