Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Πάτρα: Σεξ στο πλυντήριο βενζινάδικου!!!

Τράβαγε τα μαλλιά του ιδιοκτήτης πρατηρίου πώλησης υγρών καυσίμων όταν έπιασε επ' αυτοφώρω τον υπάλληλό του να κάνει σεξ με την κοπέλα του μέσα στο χώρο του... πλυντηρίου των αυτοκινήτων! 
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη αργά τη νύχτα της προηγούμενης Τετάρτης. Το βενζινάδικο, που λειτουργεί στα νότια προάστια της Πάτρας (όχι στην παραλιακή ζώνη), παρέμενε κλειστό. Για κάποιο λόγο όμως ένας από τους υπαλλήλους ήθελε να παραμείνει με πρόσχημα ότι εθελοντικά θα καθάριζε όλο το χώρο. Μάλιστα το αφεντικό του έφυγε για το σπίτι αισθανόμενος την απόλυτη ικανοποίηση για την αφοσίωση και τον ζήλο του εργαζόμενού του. Και αυτό διότι προφανώς με τίποτα δεν μπορούσε να φανταστεί ποιο ήταν τελικά το βαθύτερο κίνητρο του νεαρού!
Ο οποίος, αντί για καθαρισμό του χώρου, αποσκοπούσε σε μία κρυφή «ροζ» συνάντησή του με την κοπέλα του. Η οποία έφθασε στο πρατήριο γύρω στις έντεκα το βράδυ και εκείνος την οδήγησε στο χώρο του πλυντηρίου αυτοκινήτων. Το ζευγάρι άρχισε να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις και πολύ γρήγορα κυριολεκτικά ...πήραν «φωτιά». Μάλιστα ο νεαρός υπάλληλος έθεσε σε λειτουργία μία από τις αντλίες ρήψης νερού προφανώς για να κάνει πιο... ερεθιστική την ατμόσφαιρα για τη συνομήλικη ερωμένη του. Εκείνο που όμως αγνοούσε παντελώς ήταν το γεγονός ότι το αφεντικό του είχε παντού στο πρατήριό του τοποθετημένες κάμερες τις οποίες είχε συνδέσει με το iphone κινητό του και ήταν σε θέση να παρακολουθεί από το σπίτι του ό,τι συνέβαινε στο βενζινάδικο! Και σε έναν έλεγχο που έκανε είδε ότι λειτουργούσε το πλυντήριο και απόρησε. Τηλεφώνησε στον υπάλληλό του αλλά εκείνος δεν απάντησε και αποφάσισε να πάει ο ίδιος στο βενζινάδικο για να δει από κοντά τι συμβαίνει...

Τους έπιασε στα πράσα...
Φθάνοντας ο πρατηριούχος στο χώρο «έπεσε» από τα σύννεφα. Είδε το πλυντήριο αυτοκινήτων σε πλήρη λειτουργία και θεώρησε ότι κάποιος είχε παραβιάσει το χώρο. Κατευθύνθηκε προς το κεντρικό σύστημα, το έκλεισε και όταν μπήκε στο πλυντήριο έμεινε άφωνος από το θέαμα που αντίκρισε. Τον υπάλληλό του με κατεβασμένο το παντελόνι και την νεαρή μισόγυμνη! Μάλιστα το ζευγάρι βρισκόταν σε τέτοια φάση που δεν είχε καταλάβει το παραμικρό από την άφιξη του ιδιοκτήτη. Και φυσικά έγινε της κακομοίρας όταν ο τελευταίος τους έβαλε τις φωνές διώχνοντας υπάλληλο και ερωμένη...

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this