Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Επιστρέφει την διερευνητική εντολή ο ΣΥΡΙΖΑ

Επισημαίνοντας ότι αξιοποίησε -στο μέτρο των δυνατοτήτων του- τη διερευνητική εντολή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε απευθυνόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του: "Δεν μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, να κάνουμε κυβέρνηση Αριστεράς", ενημέρωσε δε πως σήμερα θα επιστρέψει την διερευνητική εντολή.
Ο κ. Τσίπρας επεσήμανε πως "κρατάμε στα χέρια μας μια ιστορική ευκαιρία για Ελλάδα και Ευρώπη". Σημείωσε μάλιστα πως η εντολή του λαού υπήρξε καθαρή στις εκλογές και δεν είναι άλλη από την ανατροπή του Μνημονίου.
"Θεωρούμε ότι η εντολή έχει σαφή χαρακτηριστικά: άμεση απεμπλοκή της χώρας από το Μνημόνιο της χρεοκοπίας και των μέτρων λιτότητας" είπε χαρακτηριστικά.
Επιπρόσθετα, κατήγγειλε προσπάθεια παρερμηνείας δηλώσεων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
"Στόχος η στέρεη σχέση με την κοινωνία και στο πλαίσιο αυτό έγιναν οι συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους, τα συνδικάτα τους επιστημονικούς φορείς αλλά και τους εκπροσώπους των κομμάτων που δεν εκλέχτηκαν" σημείωσε ο κ. Τσίπρας. "Μας λυπεί το γεγονός ότι απέρριψε μια συνάντηση μαζί μας το ΚΚΕ" πρόσθεσε, ενώ έκανε λόγο για ιστορική στιγμή και ανάγκη για ενότητα της Αριστεράς και ενότητάς της με τον λαό.
Τέλος, ευχαρίστησε τον Φώτη Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ για τη στήριξή του, αλλά αναρωτήθηκε γιατί αυτή δεν δόθηκε πριν τις εκλογές, καθώς τώρα όπως είπε θα υπήρχε ισχυρή πλειοψηφία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this