Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Τσίπρας σε Κουβέλη και Οικολόγους: Πάμε για κυβέρνηση ειδικού σκοπού

Δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού που θα πάρει ψήφο ανοχής από τα κόμματα τα οποία δεν θα συμμετάσχουν σε αυτήν επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με όσα είπε στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και την αντιπροσωπεία των Οικολόγων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στις δυο συναντήσεις ξεκαθάρισε ότι δεν ζήτησε επιστολές μετάνοιας από τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο αλλά απλώς να ενημερώσουν τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ ότι οι υπογραφές που είχαν βάλει για τα μέτρα του Μνημονίου έχουν ουσιαστικά ακυρωθεί από το αποτέλεσμα των εκλογών και την ετυμηγορία του λαού. «Τα δεδομένα έχουν αλλάξει στην Ελλάδα και αυτό τους ζήτησα να μεταφέρουν» είπε ο κ. Τσίπρας.
Παράλληλα υποστήριξε ότι ο ίδιος εφόσον σχηματίσει την κυβέρνηση ειδικού σκοπού θα ζητήσει από τους δανειστές μας αναστολή των πληρωμών που έχουν προγραμματιστεί από μέρους μας. Πάντως όταν του τέθηκε το ερώτημα τι θα γίνει αν υπάρξει ταυτόχρονα αναστολή της παροχής των δόσεων του δανείου προς την Ελλάδα, ο κ. Τσίπρας απέφυγε να δώσει απάντηση.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this