Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Στα χέρια του Βενιζέλου η 3η διερευνητική εντολή

«Θα απευθυνθώ σε όλα τα κόμματα, αρχίζοντας από τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, αφού έλαβε την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, μετά τις εκλογές 2012.
Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε τη θέση του για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, υπογραμμίζοντας ότι θα ξεκινήσει τις επαφές του από τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, δηλαδή, από τη Νέα Δημοκρατία, το ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ωστόσο πρόσθεσε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά είναι εφικτό να σχηματιστεί κυβέρνηση.
Νωρίτερα, παραλαμβάνοντας τη διερευνητική εντολή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε ότι «θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να σχηματιστεί κυβέρνηση, όπως τη θέλει ο ελληνικός λαός, ευρωπαϊκή με την Ελλάδα μέσα στο ευρώ», προσθέτοντας ότι «αρκεί όλες οι πολιτικές δυνάμεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».
«Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διευκολύνουμε καλόπιστα και το δικό σας έργο στη διαβούλευση που θα έχετε με τους πολιτικούς αρχηγούς» είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Κάρολο Παπούλια.
«Είναι σημαντικό αυτό που λέτε» αντέτεινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ευχήθηκε στον Ευ. Βενιζέλο καλή δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this