Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Αποχωρεί το 2013 ο σερ Άλεξ από τα γήπεδα;;;

Απάντηση στο ερώτημα που «βασανίζει» εκατομμύρια οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Ντέιβ Γουέλαν, με τον ιδιοκτήτη της Γουίγκαν να αποκαλύπτει ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους πάγκους το καλοκαίρι του 2013.
Ο Γουέλαν γνωρίζεται από παλιά με τον Σκωτσέζο τεχνικό και ισχυρίζεται ότι ο προπονητής της Γιουνάιτεντ θα αποχωρήσει από τους πάγκους το επόμενο καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει τονίζει ότι θα μείνει ακόμη 3 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Όλα αυτά έρχονται, μία εβδομάδα μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του Φέργκιουσον σε νοσοκομείο, μετά από ακατάσχετη αιμορραγία στη μύτη, λίγες ώρες πριν βρεθεί σε δεξίωση στη Γλασκώβη.
«Μετά το τέλος της επόμενης σεζόν, ο Σερ Άλεξ θα αποχωρήσει. Η πίεση παίζει μεγάλο ρόλο, ειδικά εάν είσαι για καιρό σε τόσο υψηλό επίπεδο», τόνισε ο ιδιοκτήτης της Γουίγκαν για να αναφερθεί στα προβλήματα υγείας του Σκωτσέζου: «Τρόμαξε λίγο και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι το σκεφτεί σοβαρά το να σταματήσει. Νομίζω ότι θα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει νόημα να ρισκάρει».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this