Τρίτη 1 Μαΐου 2012

19χρονη κοπέλα δάγκωσε το... σκύλο της!!!

Μια νέα γυναίκα από την πολιτεία του Ιλινόις αντιμετωπίζει την κατηγορία κακοποίησης ζώων επειδή επιτέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ στο σκύλο της και τον δάγκωσε!
Η 19χρονη κατάφερε τρεις δαγκωνιές στον σκύλο της, ένα αγγλικό μπουλντόγκ, οι οποίες μάλιστα είναι εμφανείς στη ράχη του! Η κοπέλα ήταν μεθυσμένη όταν δάγκωσε το σκύλο της, ενώ το βάρους 36 κιλών τετράποδο, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, την δάγκωσε κι αυτό με τη σειρά του.
Η ασυνήθιστη και κατακριτέα αυτή πράξη της νεαρής έγινε αντιληπτή από τους γείτονές της, οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία. Προς μεγάλη τους έκπληξη, μάλιστα, πληροφορήθηκαν αργότερα ότι, εκτός των άλλων, η 19 χρονη είχε χτυπήσει και δαγκώσει την ίδια της τη μητέρα στο πρόσωπο και το χέρι!
Η δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την περίθαλψη των δικών της τραυμάτων. Να σημειώσουμε ότι, εκτός από την κατηγορία της κακοποίησης του ζώου, βαρύνεται και με αυτήν της παράνομης κατανάλωσης αλκοόλ (στις ΗΠΑ τα οινοπνευματώδη επιτρέπονται μόνον για όσους έχουν κλείσει τα 21 τους χρόνια).
Τελικά, η 19χρονη αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας πρόστιμο 3.000 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this