Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Στρατιώτης στο Αφγανιστάν βλέπει τη γέννηση του γιου του μέσω Skype!

Για τον κάθε πατέρα η στιγμή της γέννησης του παιδιού του είναι η πιο σημαντική της ζωής του και μάλιστα πολλοί γονείς θέλουν να είναι παρόντες και την στιγμή του τοκετού.
Αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό για τους στρατιώτες του αμερικανικού στρατού οι οποίοι βρίσκονται στο Αφγανιστάν και πολλές φορές αφήνουν πίσω γυναίκα και παιδιά. Ο Brock Howland όμως που είναι στρατιώτης στο Αφγανιστάν εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της τεχνολογίας και παρακολούθησε τη γέννηση του γιου του μέσω skype!
Η σύζυγος του, η 25χρονη Μαίρη ένιωθε ότι τον έχει συνεχώς στο πλευρό της αφού τον έβλεπε στην οθόνη. "Έβλεπα όλη την ώρα τη Μαίρη, έβλεπα όποιον περνούσε μπροστά από την οθόνη" δήλωσε ο στρατιώτης Brock και πρόσθεσε "Ένιωθα θλίψη και χαρά ταυτόχρονα. Θλίψη που δεν ήμουν εκεί και χαρά γιατί μπορούσα να είμαι νοητά στο πλευρό της"
Από τις φορές που βλέπουμε πόσο κοντά φέρνει τους ανθρώπους η τεχνολογία...

Πηγή: mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this