Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ το Πάσχα

Διαβάστε το πρόγραμμα των δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς τις ημέρες του Πάσχα.
Αλλαγές υπάρχουν στις μετακινήσεις λεωφορείων τρόλει ΗΣΑΠ μετρό και τραμ λόγω του Πάσχα.

Αναλυτικά οι αλλαγές έχουν ως εξής:

Λεωφορεία (ΕΘΕΛ)
- Τη Μ.Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα τα λεωφορεία θα ακολουθήσουν πρόγραμμα δρομολόγησης βασισμένο στην υπηρεσία Σαββάτου.
- Τα δρομολόγια των γραμμών που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα είναι ενισχυμένα ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.
- Το Μ.Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα, τα δρομολόγια των λεωφορείων θα εκτελούνται με βάση τον προγραμματισμό της Κυριακής.
Τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ)
- Το Μ.Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα ακολουθούν πρόγραμμα δρομολόγησης βασισμένο στην υπηρεσία της Κυριακής, ενώ την Τρότη θα πραγματοποιούν δρομολόγια βασισμένα σε πρόγραμμα Σαββάτου.

- Το Μ.Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν τα νυχτερινά δρομολόγια της γραμμής 11, ενώ την Κυριακή το Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια στις γραμμές 7 και 8.

- Το Μεγάλο Σάββατο τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα αποσύρονται σταδιακά από τις 22.00, δεν θα λειτουργήσουν οι νυχτερινές γραμμές, εκτός από την γραμμή 040 που θα έχει νυχτερινά δρομολόγια μετά την 01.00 της Κυριακής του Πάσχα. Κανονικά θα λειτουργούν οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο.

Μετρό και Τραμ, Ηλεκτρικός
- Τη Μ.Παρασκευή και το Μ.Σάββατο δεν θα ισχύσει η νυχτερινή παράταση δρομολογίων στο Μετρό και στο Τραμ της Αθήνας.
- Τη Μ.Παρασκευή στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό θα πραγματοποιούνται δρομολόγια με συχνότητα από 7 έως 10 λεπτά, στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) ανά 10 λεπτά, ενώ στη γραμμή του Τραμ ανά 20 έως 25 λεπτά.
- Το Μ.Σάββατο στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό και στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) θα εκτελούνται 10λεπτα δρομολόγια, ενώ η συχνότητα διέλευσης των συρμών του Τραμ θα είναι κάθε 25 λεπτά.
- Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιούνται στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) και 2 (Μετρό), 12λεπτα δρομολόγια και στη γραμμή 3 (Μετρό), 10λεπτα δρομολόγια, ενώ στη γραμμή του Τραμ κάθε 30 λεπτά
- Το Μ.Σάββατο οι συρμοί των γραμμών 2 και 3 του Μετρό θα αποσυρθούν νωρίτερα και τα τελευταία δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
- Από Αγ. Αντώνιο προς Αγ. Δημήτριο και αντίστροφα στις 22.45
- Από Δ. Πλακεντίας προς Αιγάλεω στις 22.37
- Από Αιγάλεω προς Δ. Πλακεντίας 22.47
- Από Αιγάλεω προς Αεροδρόμιο στις 21.25
- Από Αεροδρόμιο προς Αιγάλεω στις 22.03
- Από σταθμό Σύνταγμα προς τερματικούς στις 23.00

Αντίστοιχα, τα τελευταία δρομολόγια της γραμμής 1 (ΗΣΑΠ) θα πραγματοποιηθούν ως εξής :
- Από Πειραιά προς Κηφισιά και αντίστροφα στις 22.20
- Από Ομόνοια προς Πειραιά στις 22.52 και προς Κηφισιά στις 22.39

Οι τελευταίοι συρμοί του Τραμ θα αναχωρήσουν από Σύνταγμα για ΣΕΦ στις 21.52, για Ασκληπιείο Βούλας στις 21.40 και για 2η Αγ. Κοσμά στις 22.30.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this