Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Μπαράζ κλοπών σε σπίτια νεοσυλλέκτων!

Οι διαρρήκτες "χτύπησαν" την ώρα που οι οικογένειες απουσίαζαν προκειμένου να παρευρεθούν στην ορκωμοσία των παιδιών τους. Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε προχθές κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας στο στρατόπεδο Μηχανικού στο Ναύπλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες των Αργολικών Ειδήσεων μπαράζ κλοπών έγινε σε σπίτια στην Πουλακίδα, Άγιο Ανδριανό και Μέρμπακα με δράστες αθίγγανους. Το αξιοπερίεργο είναι πως σε όλες τις περιπτώσεις, τα θύματα έλειπαν από τα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία στο στρατόπεδο του Ναυπλίου, καθώς είχαν όλοι παιδιά νεοσύλλεκτους.
Η έρευνες επικεντρώνονται σε έναν αθίγγανο που ήταν και αυτός ανάμεσα στους νεοσύλλεκτους αυτής της σειράς και πιστεύεται πως ήταν αυτός που ενημέρωσε τους δικούς του, μετά από πληροφορίες που συνέλεξε κατά την διάρκεια της εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων, ώστε να "μπουκάρουν" στα συγκεκριμένα σπίτια και να τα αδειάσουν.


Πηγή: TreloKouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this