Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Νεκρός μέσα στο γήπεδο ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ιταλία καθώς ο ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο Πιερμάριο Μοροζίνι υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε στο 31ο λεπτό του ματς με την Πεσκάρα. 
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, πριν πέσει στο έδαφος προδομένος από την καρδιά του, προσπάθησε μάταια να σταθεί στα πόδια του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και κατέρρευσε. 
Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν και ο 26χρονος Ιταλός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.
Όπως ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο της Πεσκάρα, όπου μεταφέρθηκε, ο παίκτης ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασε εκεί με ασθενοφόρο και οι προσπάθειες επαναφοράς του ήταν δυστυχώς άκαρπες.
Όλα τα παιχνίδια της Serie A και Serie B που ήταν να διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο αναβλήθηκαν.
Το ασθενοφόρο έφτασε με καθυστέρηση στο γήπεδο καθώς ένα όχημα της αστυνομίας είχε κλείσει την είσοδο προς τον αγωνιστικό χώρο.
Οι υπεύθυνοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου προκειμένου να το μετακινήσουν για να περάσει το ασθενοφόρο. 
Ο γεννημένος στις 5 Ιουλίου του 1986 Μοροζίνι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Αταλάντα και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Ουντινέζε, Γιουβέντους, Βιτσέντζα, Πάντοβα και Ρετζίνα, πριν πάρει μεταγραφή για τη Λιβόρνο τον περασμένο Γενάρη.



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this