Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Κολλημένοι με το διαδίκτυο!

Εθισμένοι στο διαδίκτυο περισσότερο από ποτέ άλλοτε είμαστε, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Ofcom. Μια ακόμα μελέτη έρχεται λοιπόν στο φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνοντας την εξάρτησή μας από το internet. 8 στους 10 ενήλικες μπαίνουν σύμφωνα με την έρευνα καθημερινά πλέον στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας διάφορες συσκευές (δηλαδή υπολογιστές, tablets και smartphones), ενώ ξοδεύουν κατά μέσο όρο πάνω από 15 ώρες online την εβδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία 5 χρόνια.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία και αποκαλύπτει ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε εθιστεί ακόμα περισσότερο στο internet. Οι κύριοι λόγοι: τα social media αλλά και οι φορητές συσκευές που μας επιτρέπουν να συνδεθούμε από οπουδήποτε στο διαδίκτυο. Σημαντική ακόμη είναι η αύξηση των ποσοστών χρήσης του διαδικτύου στις μεγαλύτερες ηλικίες, από 45-65 ετών. Πηγή: trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this