Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Έγδυσαν αστυνομικό και κρέμασαν τα ρούχα του σε δέντρο!!!

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στη διάρκεια της πορείας που έγινε μετά την πολιτική κηδεία του Δ.Χριστούλα. Πολίτες επιτέθηκαν σε αστυνομικό που βρισκόταν στο δρόμο, του έβγαλαν τη στολή και τον χτύπησαν. Στη συνέχεια, και ενώ ο αστυνομικός φέρεται να φυγαδεύθηκε τραυματισμένος, οι διαδηλωτές πήραν τα ρούχα του και τα κρέμασαν σε δέντρο στην πλατεία Συντάγματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη, ενώ από τη ζώνη λείπει το υπηρεσιακό του περίστροφο. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν εκλάπη ή αν δεν οπλοφορούσε καν.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,εκτός υπηρεσίας ήταν ο αστυνομικός τον οποίον έγδυσαν πολίτες στο κέντρο της Αθήνας και κρέμασαν τα ρούχα του στο δέντρο που αυτοκτόνησε ο Δημήτρης Χριστούλας.
Οι πολίτες επιτέθηκαν στον αστυνομικό και του άρπαξαν τον ασύρματο και ένα σακίδιο πλάτης. Ο αστυνομικός φυγαδεύτηκε λίγο μετά την επίθεση στην οδό Φιλελλήνων όπου έσπευσε βαν της αστυνομίας.
Μετά την επίθεση το πλήθος έβαλε φωτιά στο μπουφάν αλλά και το σακίδιο του αστυνομικού. Μαζί με το θύμα της επίθεσης βρισκόταν κι άλλος συνάδελφος του, ο οποίος όμως πρόλαβε κι έφυγε. 

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this