Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Άφηνε το παιδί της σε πάρκινγκ και "έβγαζε" τα μάτια της

Απίστευτο θράσος είχε μια γυναίκα από την Πάτρα που χρησιμοποιούσε το παιδί της για να… βλέπει τον εραστή της!!
Η αθεόφοβη έλεγε στον άντρα της ότι θα πάει βόλτα με τον μόλις 5 ετών γιο τους. Έπαιρνε το αμάξι και πήγαινε σε πάρκινγκ στο κέντρο των Πατρών. Αντί όμως να παρκάρει το αμάξι, «πάρκαρε» το παιδί και εξαφανιζόταν.
Για την ακρίβεια παρακαλούσε τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ να κρατήσει τον μικρό για να πεταχτεί απέναντι σε ένα γιατρό που είχε ραντεβού.
Εκείνος δέχτηκε μόνο που η μητέρα επέστρεψε μετά από δύο ώρες!! Αυτό έγινε μια- δυο φορές και τότε ο άντρας άρχισε να απορεί με τα τόσα ραντεβού και αποφάσισε να την παρακολουθήσει, αφού βλέπετε ήξερε και τον σύζυγο της.
Η γυναίκα λοιπόν άφηνε το παιδί στο κέντρο της πόλης και πήγαινε με τα πόδια σε ξενοδοχείο της παραλίας, όπου… έβλεπε τον γιατρό του σεξ!!!
Ο ιδιοκτήτης επέστρεψε στο πάρκινγκ, όπου είχε αφήσει τον μικρό να βλέπει τηλεόραση σε έξαλλη κατάσταση.
Αποφάσισε να μην ανακατευτεί στην σχέση του ζευγαριού, αλλά την νταντά δεν την ξανακάνει… Το θέμα είναι που θα αφήνει τώρα η κυρία το παιδί για να βγάζει τα μάτια της, ενώ ο σύζυγος της εργάζεται...

Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this