Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μία νεκρή γυναίκα από εκκωφαντική έκρηξη σε μπυραρία της Καλλιθέας

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ σε μπυραρία στην Καλλιθέα, στην συμβολή των οδών Ευαγγελιστρίας και Γαλάτειας. Αποτέλεσμα ήταν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή να ανασύρουν νεκρή από το κατάστημα μία γυναίκα 48 ετών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής, η έκρηξη σημειώθηκε από διαφυγή υγραερίου και ακολούθησε πυρκαγιά. Νεκρή είναι η 48χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ενώ στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και ένας τραυματίας για τον οποίο οι πληροφορίες από την πυροσβεστική λένε πως είναι εκτός κινδύνου. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι δυο τραυματίες, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.

Η μπυραρία ήταν ανοιχτή την ώρα της έκρηξης, ευτυχώς όμως δεν είχε πελάτες εκείνη την ώρα, ενώ η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Ζημιές αναφέρθηκαν μάλιστα και στα γύρω κτίρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this