Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Οδεύουν προς διαγραφή απ' ότι φαίνεται οι απεργοσπάστες της ΕΣΗΕΑ

Την στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ της 19ης Απριλίου (από 18.00 έως 22.00), παράλληλα με την 24ωρη απεργία των τεχνικών, την έσπασαν ο Alpha και ο ΣΚΑΙ, οπότε τώρα αναμένονται οι συνέπειες στους απεργοσπάστες δημοσιογράφους.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, απ' ότι φαίνεται, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγηθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής και μάλλον θα διαγραφεί. Άλλωστε έχει παρελθόν με ανάλογες "αμαρτίες" ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και δεν φαίνεται αυτήν την φορά να μπορεί να την γλυτώσει. Στο Πειθαρχικό, είναι επίσης βέβαιο ότι θα φτάσει και η Σία Κοσιώνη και άλλοι από τους συντελεστές του δελτίου.
Όσον αφορά τον Alpha, οι πληροφορίες που φτάνουν στην ΕΣΗΕΑ λένε ότι ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος έκανε πράξη τη βούληση του ιδιοκτήτη Δημήτρη Κοντομηνά να μεταδοθεί δελτίο ειδήσεων, ασκώντας έντονες πιέσεις στους δημοσιογράφους. Απ' ότι λέγεται μάλιστα, αρωγοί του ήταν ο παρουσιαστής του δελτίου Αντώνης Σρόιτερ και ο Δήμος Βερύκιος, οι οποίοι προσφέρθηκαν να είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα εμφανιζόταν στο γυαλί, δημιουργώντας έτσι απεργοσπαστικό ρεύμα. Και αυτοί λοιπόν θα διαβούν την πόρτα του Πειθαρχικού, με το ερώτημα ποινής που θα φτάνει μέχρι και στη διαγραφή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this