Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Καλό Πάσχα κύριε Τσοχατζόπουλε!

'Όπως όλοι ξέρετε, την Μ. Τετάρτη το πρωί συνελήφθη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος. Μαζί με άλλους 10 κατηγορείται ότι διέπραξε κατ' επάγγελμα ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Μαζί με άλλους πόσους;; Δέκα;; Είμαστε σίγουροι γι' αυτό; Νομίζω ότι κάποιοι έχουν χάσει το μέτρημα εκεί πέρα που ασχολούνται με τα θέματα αυτά. Ας είναι πάντως. Δέκα; Δέκα, τι να κάνουμε!
Ο αξιότιμος κύριος Άκης πάντως έτυχε ειδικής μεταχείρισης, τόσο κατά την σύλληψή του, όσο και κατά την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ. Μα, είναι δυνατόν βρε παιδιά να γίνεται σύλληψη χωρίς χειροπέδες;;; Που ακούστηκε αυτό; Και, περάστε κύριε Άκη μας από δω και ανοίγουμε την πόρτα να μπει στο αυτοκίνητο ο Άκης και το λέμε αυτό σύλληψη; Αλλά αυτά μόνο στο Ελλαδιστάν γίνονται, πουθενά αλλού! Και προσήχθη μετά στη ΓΑΔΑ και πάλι οι αστυνομικοί είχαν διακοσμητικό ρόλο. Απλά τον συνόδευσαν και πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ, κύριος, ατσαλάκωτος και χωρίς τα "βραχιολάκια" στο χέρι!

Και μετά λέει δεν είχε ειδική μεταχείριση και ότι την πρώτη μέρα που πέρασε στη ΓΑΔΑ, σε ένα ειδικό χώρο που είναι διαμορφωμένος για την παραμονή ανηλίκων, το φαγητό που έφαγε ήταν αυτό που θα σέρβιρε ούτως ή άλλως η λέσχη που λειτουργεί εντός της ΓΑΔΑ! Εμ βέβαια! Σιγά μην του έφερναν και χαβιάρι και σαμπάνια του κυρίου Άκη μας! Κάτσε τώρα εκεί αγαπητέ Άκη μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα που θα απολογηθείς. Και να δούμε τι θα πεις στην απολογία σου... Πραγματικά αναμένω με αγωνία...
Άντε, καλό Πάσχα κύριε Τσοχατζόπουλε! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this