Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Σάντος για άλλα δυο χρόνια!

Στον πάγκο της Εθνικής θα παραμείνει ο Φερνάντο Σάντος για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ενημέρωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ. 

Διέψευσε ο Φερνάντο Σάντος τα όσα ακούστηκαν και γράφθηκαν αναφορικά με την παραμονή του στο πάγκο της Εθνικής, καθώς έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΕΠΟ για ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής (6/4) τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΟ για την εξέλιξη αυτή και τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.
Πρόκειται για μία θετική, αν μη τι άλλο, εξέλιξη, καθώς ανεξάρτητα από την επιτυχημένη πορεία του από τον καλοκαίρι του 2010, ο Πορτογάλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν εκφραστεί δημόσια για την επιθυμία τους να παραμείνει στο πάγκο της Εθνικής. 
Πλέον, η ηρεμία αναμένεται να επανέλθει και πάλι στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας, καθώς η αλήθεια είναι ότι το εν λόγω θέμα απασχόλησε ιδιαίτερα τους διεθνείς μας από τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά τα όσα είπε στην περιβόητη, εκείνη, συνέντευξη Τύπου, στη Βουλιαγμένη.
Το συμβόλαιό του Πορτογάλου τεχνικού με την ΕΠΟ θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, με την ευχή όλων να συμμετάσχει και σε αυτό το μεγάλο γεγονός η Εθνική μας. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Σας ενημερώνουμε ότι προ ολίγου, στη διάρκεια τής εν εξελίξει συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΠΟ, αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος για την επόμενη διετία. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση στο site της ΕΠΟ».



Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this