Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Σάουνα μέσα σε ένα… τραμ!

Δεν πρόκειται, βέβαια, για τραμ εν ενεργεία, αλλά για ένα πρωτότυπο κέντρο σπα στη βόρεια Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο, το οποίο στεγάζεται μέσα σε ένα παλιό τραμ, που δεν λειτουργεί πια.

Πιο συγκεκριμένα, το «Tram Spa» αποτελεί μια ιδέα του ιταλικού σχεδιαστικού γραφείου QC Termemilano και διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του μεταφορικού μέσου μόνο που τώρα επικρατεί λίγο υψηλότερη… θερμοκρασία στο εσωτερικό του!

«Με το τρόπο αυτό θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι ένα μέσο μεταφοράς δεν πρέπει να είναι… αγχωτικό! Μπορεί κάλλιστα να προσφέρει ώρες χαλάρωσης στους… επιβάτες του, οι οποίοι, μάλιστα, απολαμβάνουν και με το παραπάνω τις… διαδρομές»!, λέει ένας από τους σχεδιαστές.
Το πρωτότυπο spa ξεχωρίζει ήδη στις προτιμήσεις των Ιταλών και έχει γίνει το αντικείμενο συζήτησης στην πόλη. Και η επιτυχία του δεν μπορεί παρά να είναι εξασφαλισμένη, αφού η εικόνα και μόνο μιλάει από μόνη της!









perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this