Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Παντρεύεται η Κριστίν Λαγκαρντ! Για δεύτερη φορά παρακαλώ...

Τι μαθαίνουμε, τι μαθαίνουμε;; Η "σιδηρά κυρία" του ΔΝΤ (Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου) θα ντυθεί νυφούλα και μάλιστα για δεύτερη φορά! Το όνομα του άτυχου... εννοούμε τυχερού είναι Ξαβιέ Τζακάντι και θα είναι ο δεύτερος σύζυγος της Κριστίν Λαγκαρντ, όπως αποκάλυψε η ίδια. Η Κριστίν Λαγκάρντ έχει δύο γιους από τον πρώτο της γάμο.
Όπως διαβάζουμε, τα τελευταία χρόνια η κ. Λαγκάρντ συζεί με τον 56χρονο επιχειρηματία από τη Μασσαλία, φαίνεται δε ότι περνούν πολύ καλά μαζί, αφού εκείνος ταξιδεύει κάθε μήνα για να είναι κοντά της για μία εβδομάδα. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2006, 20 χρόνια αφότου είχαν πρωτογνωριστεί στο πανεπιστήμιο. Και οι δύο, σε κάθε ευκαιρία, παραδέχονται ότι ζουν ένα μεγάλο έρωτα. 
Να σημειώσουμε πάντως ότι, μέχρι τώρα, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο της κ. Λαγκάρντ για το θέμα του γάμου.
Άντε, να ζήσουν λοιπόν τα "παιδιά" και... καλούς απογόνους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this