Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Δεν σας λυπόμαστε κ. Παπακωνσταντίνου! Όχι, δεν σας λυπόμαστε! Αφού κι εσείς δεν μας λυπάστε!

Το πρωί της Μ. Τρίτης η Πόπη Τσαπανίδου είχε καλεσμένο στην εκπομπή της "ΣΚΑΪ τώρα" τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Ανάμεσα στις πολλές ασυναρτησίες που είπε, τον είδαμε να λέει με περισσό θράσος ότι ο ίδιος δεν μετανιώνει για όσα έκανε όντας Υπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και ότι θα το ξανάκανε αν χρειαζόταν! Άλλο κορυφαίο ήταν ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον πει ούτε κλέφτη, ούτε προδότη γιατί, όπως είπε με στόμφο, ο ίδιος δεν είναι τίποτα απ' αυτά! 

Τι λες βρε παιδί μου; Τι άλλο θα ακούσουμε πια από όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους που μας έχει κουβαλήσει ο Τζέφρυ; Πόσο θράσος πια; Πόσο θα βγαίνουν ακόμα και θα μας λένε τις χαζομάρες τους κατάμουτρα κι εμείς θα τους ακούμε χωρίς να λέμε τίποτα; Έλεος κ. Παπακωνσταντίνου! Έλεος! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!
Βέβαια, δεν μπορώ να πω... Την καταχάρηκα την Τσαπανίδου όταν τον στρίμωξε και του είπε ότι δεν θα τον λυπηθεί κιόλας και τον ρώτησε πόσα παίρνει! Έχει τσαγανό αυτή η δημοσιογράφος ρε παιδί μου! Ο Παπακωνσταντίνου βέβαια πήγε να βγει και από πάνω, λέγοντας ότι παίρνει πολύ λιγότερα (!!!) από τους βουλευτές (όντας εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός, τουτέστιν κανείς δεν τον ψήφισε αλλά μας έχει καθίσει στον σβέρκο) και ρώτησε και την δημοσιογράφο πόσα παίρνει! Μπράβο της πάντως που δεν μάσησε και του απάντησε κατάλληλα! 
Όχι κ. Παπακωνσταντίνου! Δεν σας λυπόμαστε, δεν μας πείθετε! Ακους εκεί να λέει ότι δεν μπορεί να βγει ούτε για έναν καφέ με την γυναίκα του και ότι η όλη ιστορία είχε προσωπικό κόστος για τον ίδιο! Εδώ έχετε καταστρέψει τη χώρα κι εσείς ακόμα τον καφέ σκέφτεστε ρε;;; 
Αν έχετε το κουράγιο, δείτε όλο το βίντεο με την εκπομπή και καμαρώστε τον! Διαφορετικά, εστιάστε μετά το 40' όπου αρχίζει το πανηγύρι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this