Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Θα συνεχιστεί από το σημείο διακοπής του ο αγώνας Άρης-Αστέρας Τρίπολης!

Την 28η αγωνιστική της Σούπερ λίγκας σημάδεψε η διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Η βοηθός του διαιτητή κ. Χρυσούλα Κουρομπύλια δέχθηκε από την εξέδρα ένα μπουκάλι στην κοιλιακή χώρα, τη στιγμή που πήγαινε να πάρει τη θέση της κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ.


Την Μ. Τρίτη συνεδρίασε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Super League, η οποία και αποφάσισε τελικά  την συνέχιση του αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης από το σημείο της διακοπής του (42ο λεπτό). Επιπρόσθετα, οι Θεσσαλονικείς τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 55.000€.
Σήμερα Μ.Τετάρτη θα συσκεφθεί η Super League για να ορίσει τη συνέχιση της αναμέτρησης, η οποία είναι πολύ πιθανόν να γίνει τη Μ.Πέμπτη, αφού την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει η 29η αγωνιστική στις 18 Απριλίου και η 30η στις 22 του ίδιου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this