Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Στο χείλος του γκρεμού η ΑΕΚ. Κίνδυνος για εκτόξευση των χρεών της ΠΑΕ.


Έτοιμη να βαρέσει διάλυση είναι η ΑΕΚ, όμως οι νυν και πρώην μέτοχοι της ΠΑΕ εξακολουθούν να μένουν παγερά αδιάφοροι. Η Ένωση βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γκρεμό με τους Νίκου Νοτιά και Πέτρο Παππά να έχουν την ευθύνη για την κατάσταση του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Ο Χιώτης εφοπλιστής εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει περισσότερα από τις 300.000 ευρώ που έστειλε μετά από τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Ανδρέα Δημητρέλου.
Από την πλευρά του, ο Παππάς έχει πάψει πλέον να είναι μέτοχος και έχει και εκείνος μερίδιο ευθύνης για την τραγική κατάσταση που έχει φτάσει ο «Δικέφαλος».
Και οι δύο έδωσαν τα κλειδιά της ΑΕΚ στον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος έκρυψε γεγονότα, δεν τους πίεσε ποτέ να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και πλέον η ΑΕΚ κινδυνεύει άμεσα να χάσει και το άρθρο 44, κάτι που αν συμβεί θα βάλει οριστική «ταφόπλακα» στον σύλλογο.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε τα χρέη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θα ανέλθουν στα 108 εκατ. ευρώ. Πλέον όλοι περιμένουν – έστω και την τελευταία στιγμή – οι κ.κ. Νοτιάς και Παππάς να κλείσουν τις «πληγές» των τελευταίων ετών.

Την ίδια ώρα, ο Δημητρέλος καταβάλει προσπάθειες να βρεθεί λύση με την Εφορία. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ επισκέφτηκε την ΦΑΕ και το Υπουργείο Οικονομικών, όμως οι ενέργειές του δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στην Ένωση ελπίζουν ότι θα βρεθεί την ύστατη στιγμή λύση και θα καταφέρουν να καταθέσουν έναν… αξιοπρεπή φάκελο (γιατί να την καλύπτει απόλυτα, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται).

Πηγή: sport-fm.gr 

Εγγραφείτε και παίξτε δωρεάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this