Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Ανακοινώθηκε επίσημα χθες η "Μεσημεριανή Μελέτη"

Ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον από το κανάλι η μεταφορά της Ελεονόρας Μελέτη στην μεσημεριανή ζώνη. Όπως είχαμε ήδη γράψει, ήταν πλέον θέμα χρόνου να ανακοινώσει και επίσημα το κανάλι την έναρξη της μεσημεριανής εκπομπής με την Ελεονόρα. Και ο τίτλος αυτής "Μεσημεριανή Μελέτη"!


Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι.
"Η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» με την Ελεονώρα και το γνωστό, κεφάτο παρεάκι της (Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Γιώργος Κασπίρης, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Δήμητρα Καλφούντζου, Σπύρος Σιγούρος) κάνει πρεμιέρα την Τρίτη του Πάσχα 17 Απριλίου στις 13:00. 
Η Ελεονώρα είναι έτοιμη να γνωριστεί με τους μεσημεριανούς τηλεθεατές και ελπίζει σύντομα να γίνουν φίλοι της. Αλλά και στους πρωινούς «κλείνει το μάτι» για να ξαναβρεθούν το μεσημέρι. 
Το καινούριο trailer της εκπομπής έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται."Δείτε και trailer στο ακόλουθο βίντεο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this