Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Αποδοκιμασίες στον υποψήφιο "βολευτή" Νάσο Αλευρά

Άλλο ένα δείγμα της αγανάκτησης στην οποία έχει περιέλθει ο κόσμος ήταν και οι έντονες αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του υποψήφιου "βολευτή" του ΠΑΣΟΚ Νάσου Αλευρά. Το συμβάν έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο του "Μίλωνα" στην Νέα Σμύρνη, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Πλησιάζοντας στο γήπεδο περικυκλώθηκε από μια ομάδα 20-30 πολιτών οι οποίοι, σε έντονο ύφος, του ζητούσαν εξηγήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Ο κ. Αλευράς έμεινε και επιχείρησε να αντιμετωπίσει απαντήσει στις κατηγορίες που του εκτόξευαν επειδή ψήφισε τα Μνημόνια 1 και 2. Οι πολίτες βέβαια ήταν πολύ αγανακτισμένοι και δεν δέχονταν τις εξηγήσεις του. Άλλωστε, τι θα μπορούσε να δώσει ως απάντηση ο κ. Αλευράς και να τους καλύπτει, την στιγμή που του είπαν ότι το μόνο που κάνει στη Βουλή είναι να διαβάζει εφημερίδα! 
Τι απαντάτε σ' αυτό κ. Αλευρά;;; Δεν είναι και κάτι που δεν ισχύει άλλωστε, καθώς είναι γνωστό σε όλους ότι ο ρόλος σας στη Βουλή είναι διακοσμητικός! Άλλος ένας γόνος πολιτικής οικογένειας που μπήκε στην πολιτική εκμεταλλευόμενος το όνομα του πατέρα του και από ουσία μηδέν! Είναι κι αυτός ένας από τους βουλευτές που δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν να βρίσκονται στη Βουλή, οπότε ας έχουμε το νου μας οι ψηφοφόροι να μην κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη! Όχι άλλα παράσιτα στη Βουλή παιδιά! Όχι άλλα παράσιτα!


Όσον αφορά πάντως το συγκεκριμένο συμβάν, ο κ. Αλευρά άκουσε αρκετά "κολακευτικά" σχόλια, εκτός από αυτό με την εφημερίδα, ενώ ένας πολίτης εκτόξευσε ένα νεράντζι προς το μέρος του! Μαθαίνουμε δε ότι υπήρχαν αρκετοί αστυνομικοί λίγα μέτρα πιο κάτω, οι οποίοι απλά παρακολουθούσαν χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν. Τώρα, αν όντως δεν χρειαζόταν ή αν απλά δεν ήθελαν και οι αστυνομικοί να επέμβουν για να προστατεύσουν τον συγκεκριμένο υποψήφιο "βολευτή", αυτό δεν είναι ξεκάθαρο. Τα συμπεράσματα άλλωστε είναι δικά σας...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this