Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Και ο ΓΑΠ κάνει μπάνια!!!

Νωρίς νωρίς ξεκίνησε φέτος τα μπάνια ο ΓΑΠ. Διαβάσαμε στο "Πρώτο Θέμα" ότι ο πρώην πρωθυπουργός εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρία και πήγε για μπάνιο στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι. Όπως καταλαβαίνουμε, δεν του καίγεται καρφάκι για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Πρώτα κατέστρεψε την χώρα ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ και τώρα, σαν να μην τρέχει τίποτα, συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του!
Ήταν μάλιστα περιστοιχισμένος από μια ντουζίνα θηριώδεις σωματοφύλακες, οι οποίοι έλεγχαν όλη τη γύρω περιοχή για ύποπτες κινήσεις. Όπως διαβάσαμε, κατευθύνθηκε με αστραπιαίες κινήσεις προς τα γραφεία του κολυμβητηρίου, παρακάμπτοντας τα αποδυτήρια. Φαίνεται ότι δεν ήθελε να έχει καμία συνάντηση με κανέναν κατά το διάστημα που χρειάζεται να ετοιμαστεί για να πέσει στα χλιαρά και φιλόξενα νερά της πισίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this