Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Αμετακίνητη η ΠΝΟ για την 48ωρη απεργία.

Μεγάλη ένταση ακόμα και μεταξύ των ναυτεργατών έχει δημιουργήσει η απόφαση της ΠΝΟ να προχωρήσει τελικά σε απεργία την Μ. Τρίτη και την Μ. Τετάρτη. Τεράστια φυσικά είναι η ταλαιπωρία που περιμένει εκατοντάδες εκδρομείς.
Λίγες ώρες πριν δέσουν τα πλοία για 48 ώρες, αρκετοί επικεφαλείς ναυτεργατικών σωματείων εκφράζουν τις ενστάσεις τους. Ζητούν μάλιστα να μετατεθεί για την άλλη εβδομάδα η απεργία, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος και να μην πληγεί ο τουρισμός, που υποφέρει. Ήδη, όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιοι φορείς, έχουν γίνει πολλές ακυρώσεις σε ξενοδοχεία.
Παρά τις διαφωνίες όμως, κανείς δεν βγήκε να πει την άποψη αυτή δημοσίως. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι η απεργία θα γίνει κανονικά και διαμηνύουν ότι δεν θα διστάσουν να κάνουν απεργία ακόμα και το καλοκαίρι, που ο τουριστικός κλάδος έχει εναποθέσει τις τελευταίες του ελπίδες για ανάκαμψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this