Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Δολοφονία υπαλλήλου των ΕΛΤΑ στον Πειραιά. Ερωτική σχέση διατηρούσε μέχρι πρότινος το θύμα με τον θύτη!

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, ένας 35χρονος υπάλληλος των ΕΛΤΑ πυροβόλησε και σκότωσε με πιστόλι μια 30χρονη συνάδελφό του. Το περιστατικό συνέβη στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φίλωνος και Τσαμαδού στον Πειραιά. Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ο δράστης συνελήφθη. 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης, ο δράστης διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα, μια σχέση που όμως τελείωσε πριν από λίγο καιρό. Η ερωτική σχέση φαίνεται να είναι και η αιτία για την άγρια δολοφονία της 30χρονης.
Η 30χρονη ήταν διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα της στο συγκεκριμένο κατάστημα του Πειραιά. Μέχρι χθες δούλευε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι, μαζί με τον 35χρονο δράστη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε καταθέσει εναντίον του 35χρονου συναδέλφου του -ο οποίος είναι επίσης χωρισμένος- ασφαλιστικά μέτρα, καθώς φέρεται να την παρενοχλούσε. 
Έγινε γνωστό επίσης ότι, πριν από δυο ημέρες άγνωστοι είχαν κάψει το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this