Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η εγκυμονούσα Kate Middleton με μπικίνι


Δεν λέει να σταματήσει να ασχολείται με το πριγκιπικό ζεύγος το ιταλικό περιοδικό «Chi». Αφού δημοσίευσαν στο παρελθόν φωτογραφίες της Kate Middleton τόπλες και του πρίγκιπα William κατά τη διάρκεια διακοπών του, τώρα επανήλθαν με νέες φωτογραφίες, όπου η 31χρονη Δούκισσα του Cambridge, απεικονίζεται με μπικίνι και την κοιλιά σε κοινή θέα.
Οι φωτογραφίες, τραβήχτηκαν από την πρόσφατη απόδραση του ζεύγους στο νησί Mystique, της Καραϊβικής, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.
Το παλάτι του Buckingham έχει ήδη αντιδράσει, αφού σε ανακοίνωση του, λέει πως οι εν λόγω φωτογραφίες αποτελούν «καθαρή παραβίαση της προσωπικής ζωής του ζεύγους. Είμαστε απογοητευμένοι που δημοσιεύτηκαν».
Χαρακτηριστικό, είναι πως από το πρωί, οι εν λόγω φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ, δημοσιεύουν το εξώφυλλο του «Chi», κρύβοντας εντελώς την εγκυμονούσα Kate Middleton!


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this