Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

«Έξυπνο» ρολόι φέρεται να ετοιμάζει η Apple

Πολλές είναι πλέον οι εταιρείες που έχουν ασχοληθεί με τη δημιουργία ενός ρολογιού χεριού που θα συγχρονίζεται με τις φορητές μας συσκευές και θα μας ενημερώνει άμεσα για διάφορες ειδοποιήσεις όπως μηνύματα sms, κλήσεις, δημοσιεύσεις σε κοινωνικά δίκτυα και άλλα.
Πρόσφατα είχε παρουσιαστεί στη CES 2013, και ξεκίνησε την κυκλοφορία του, το Pebble, ανοίγοντας το δρόμο για αυτές τις συσκευές. Στο ίδιο μοτίβο κινείται, από ό,τι φαίνεται και η Apple με τις φήμες να τη θέλουν να ετοιμάζει το δικό της «έξυπνο» ρολόι.
Οι εφημερίδες Wall Street Journal και New York Times, εκτιμούν μάλιστα πως η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη από καμπυλωτό γυαλί, μία τεχνολογία που πρωτοείδαμε στο Willow Glass από την Corning Glass Technologies. Οι πληροφορίες όμως δεν κάνουν λόγο για το πιθανό σχέδιο του ρολογιού.
Βέβαια, ήδη έχουν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ αρκετά σχέδια που είτε διέρρευσαν από την εταιρεία, είτε είναι δημιουργήματα του κοινού, που σίγουρα όμως είναι πολύ εντυπωσιακά. 


Εμείς από τη μεριά μας ελπίζουμε να ακούσουμε σύντομα κάτι πιο επίσημο από την ίδια την Apple.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this