Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ο Mr Facebook παντρεύτηκε!

Ο Mr Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό του Πρισίλα Τσαν. Και, φυσικά, ανακοίνωσε το γάμο τους στο facebook, αλλάζοντας την οικογενειακή του κατάσταση. 
Μάλιστα, περισσότεροι από 600.000 άνθρωποι μέχρι τώρα έκαναν "like" στην αλλαγή της οικογενειακής κατάστασης του Ζούκερμπεργκ. Μαζί με την αλλαγή στο status, υπήρχε και μια φωτογραφία των νεόνυμφων οι οποίοι ποζάρουν σε εξωτερικό χώρο.
Ο Ζούκερμπεργκ δεν φοράει, φυσικά, κάποιο από τα αγαπημένα του T-shirts, αλλά ένα σοβαρό σκούρο μπλε κοστούμι και η νύφη ένα άσπρο φόρεμα.
Μάλιστα, ο γάμος του 28χρονου δισεκατομμυριούχου τελέστηκε μια ημέρα μετά την ιστορική είσοδο του Facebook στο Χρηματιστήριο, οπότε και η μετοχή του κοινωνικού δικτύου εκτοξεύθηκε σε χρόνο ρεκόρ!
Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από αρκετά χρόνια όταν ο Ζούκερμπεργκ φοιτούσε στο Χάρβαρντ και η Τσαν στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσίσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this