Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αποχώρησε ο Τσίπρας από τους πανηγυρισμούς για το Κύπελο! Ένα άκρως σατυρικό κείμενο του Ν. Ζαχαριάδη στο moufanet του protagon...

Ένα άκρως σατυρικό κείμενο του Ν. Ζαχαριάδη από την στήλη moufanet του protagon...

Καταγγέλλοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού, ότι «επιχειρούν εκβιαστικά να τον μετατρέψουν σε κυπελλούχο, αγνοώντας την λαϊκή ετυμηγορία», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να χειροκροτήσει...


Την ευθύνη του να μην φανεί «αναντίστοιχος» με όσα έλεγε πριν τον αγώνα του τελικού, τόνισε σε ανοιχτή συγκέντρωση, αμέσως μετά την επική ανατροπή και την κατάκτηση του πανευρωπαϊκού κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη να παραμείνει στη θέση του αουτσάιντερ του αγώνα και να μη συμμετέχει στη νίκη, αφού αυτό θα ήταν σα να δείχνει «ανοχή σε όσους μας αδίκησαν με τα σφυρίγματά τους μέχρι τώρα».
Σε δηλώσεις του μάλιστα, έξω από το γήπεδο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «η παράταξή του εκπροσωπεί τους Έλληνες που ελπίζουν να κατακτήσουν κάποτε το πανευρωπαϊκό, οπότε αν αποδεχθεί ότι το κατέκτησαν, είναι σα να σκοτώνει την ελπίδα».
Από την πλευρά τους οι άλλες παρατάξεις, κατηγόρησαν τον Αλέξη Τσίπρα ότι επιδιώκει να σύρει την ομάδα σε επαναληπτικό τελικό, πράγμα που θα ήταν καταστροφικό. Ειδικά ο Φώτης Κουβέλης τον κατηγόρησε για «αθλητική ανηθικότητα» αναφερόμενος στην δήλωσή του σύμφωνα με την οποία τα λεγόμενα «κυπελικά κόμματα» είχαν ήδη συμφωνήσει να πανηγυρίσουν μαζί πριν τον τελικό.
Από τη μεριά του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ζήτησε πριν πανηγυρίσει να υπογράψουν όλοι ότι αποδέχονται την ανωτερότητα της Ρωσικής ομάδας, ώστε να μην παρουσιαστεί εμπλοκή με το δάνειο του Βλαντιμίρ Πούτιν λόγω παρεξήγησης.
Τέλος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ζήτησε να μην αποχωρήσουν οι ελληνικές ομάδες από την Κωνσταντινούπολη, ενώ η Αλέκα Παπαρήγα για άλλη μια φορά δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει τους διαιτητές στους αγώνες, οι οποίοι επιδιώκουν να χωρίσουν τους εργαζόμενους παίκτες σε νικητές και χαμένους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this