Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ανακάλυψε πως η αδελφή του ήταν... πόρνη

Δεν θα ξεχάσει ποτέ την περιπέτειά του ο ηλικιωμένος Πατρινός. Πήγε να συνευρεθεί με μία Αφρικανή πόρνη και παρά λίγο να φάει άγριο ξύλο σε κοινή θέα από τον "φουσκωτό" αδελφό της, ο οποίος αγνοούσε την "επαγγελματική" δραστηριότητας της αδελφής του. 
To περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στην περιοχή της πλατείας Πυροσβεστείου και αναστάτωσε όλη τη γειτονιά, μιας και ο εξαγριωμένος αδελφός τραβολογούσε μισόγυμνη την αδελφή του έξω από τη μονοκατοικία στην οποία διαμένουν, ενώ ο επίσης μισόγυμνος ηλικιωμένος προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από την πόρτα για να μην τον δουν οι γείτονες!
Η γυναίκα έχει ξεκινήσει να κάνει αυτή τη δουλειά εδώ και καιρό, προκειμένου να εξασφαλίζει χρήματα. Ζει μόνιμα στην Πάτρα μαζί με τον αδελφό της, ο οποίος δουλεύει κάνοντας μεροκάματα δεξιά κι αριστερά. Η ίδια εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ, όμως το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκει εργασία. Έτσι, όταν ο αδελφός της φεύγει για δουλειά, η ίδια ντύνεται αναλόγως και βγαίνει στην πλατεία ή στους γύρω δρόμους προσπαθώντας να "ψαρέψει" πελάτες για σεξ. Το σκηνικό γίνεται σε καθημερινή σχεδόν βάση χωρίς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό ο αδελφός της.
Έτσι και την ημέρα αυτή. Βρήκε στην πλατεία τον ηλικιωμένο, έκλεισε το ραντεβού και τον οδήγησε μέχρι το σπίτι της. Μόνο που ατύχησαν γιατί επέστρεψε ο αδελφός ο οποίος μπαίνοντας σπίτι είδε την αδελφή του με τον ηλικιωμένο στο κρεβάτι!
Τελικά όμως, η κοπέλα φαίνεται πως έπεισε τον αδελφό της για την… αναγκαιότητα της "εργασίας" της, κι αυτό γιατί παρά την οργή του την άφησε και περίμενε σε γειτονικό καφενείο μέχρι να… "ολοκληρώσει" ο ηλικιωμένος πελάτης!

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this