Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Παρέδωσε τη διερευνητική εντολή ο Βενιζέλος

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επέστρεψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την διερευνητική εντολή και πλέον η σκυτάλη των πολιτικών εξελίξεων βρίσκεται στα χέρια του Κάρολου Παπούλια. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται πλέον να βρει λύση, την ύστατη στιγμή, στο αδιέξοδο που έχει προκύψει από την αδυναμία συγκρότησης κυβέρνησης.
Παραδίδοντας την εντολή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι "Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά συμφωνούν στον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με διετή εντολή, με όριο παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ και δραστική βελτίωση του μνημονίου".
Από την πλευρά του, ο Κάρολος Παπούλιας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα συμβάλλει στο να βρεθεί ουσιαστική λύση και να σχηματιστεί βιώσιμη Κυβέρνηση.
Παρά την αισιοδοξία του κ. Παπούλια, πάντως, το πιο πιθανό σενάριο πλέον φαίνεται να είναι η εκ νέου προσφυγή στις κάλπες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this