Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βίκυ Σταμάτη;;;

Ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η "καημένη" η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη που βρίσκεται έγκλειστη στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνει να μην μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της. Φαίνεται ότι το να ζήσει στον Κορυδαλλό, ακόμα και σαν περιοχή, δεν ήταν ποτέ στα σχέδια της κας Σταμάτη και της έπεσε βαρύς ο εγκλεισμός!
Όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Παρασκευή+13» διακεκριμένος καθηγητής της ψυχιατρικής εξέτασε τη Βίκυ Σταμάτη και κατέληξε στην διάγνωση ότι αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα...
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η σύζυγος του πρώην υπουργού εξακολουθεί να κάνει απεργία πείνας και να αρνείται να δεχθεί το συσσίτιό της.
Να φανταστούμε ότι δεν έχει χαβιάρι το συσσίτιο και γι' αυτό το αρνείται;;; Όλα εδώ πληρώνονται κα Σταμάτη... Τόσο καιρό που έτρωγες και έπινες στην υγειά του κορόιδου του ελληνικού λαού, καλά δεν ήταν;; Τώρα πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this