Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο αρραβωνιάρης της Μπρίτνεϊ Σπίρς της επιβάλλει τι να φάει- Γιατί έτσι λέει ο νόμος

Η Μπρίτνεϊ Σπίρς είναι ένα ερείπιο που ακόμη παράγει εκατομμύρια. Το μόνο που αλλάζει είναι ποιος ελέγχει το «κουφάρι» της. Μέχρι πρότινος κηδεμόνας της ήταν ο πατέρας της. Πλέον μοιράζεται τα κέρδη και τις υποχρεώσεις με τον νέο της αρραβωνιαστικό, Τζάσον Τράβικ. Μια από τις οποίες είναι να ελέγχει ανά πάσα στιγμή τι στο καλό τρώει.

Στα πλαίσια του νέου του ρόλου ως νομικός φύλακας της γυναίκας του Μπρίτνεϊ Σπίρς , ο Τζάσον Τράβικ είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να της επιβάλλει τι να φάει, τι να φορέσει και ποια ψυχοφάρμακα να πιει.
Γιατί, πολύ απλά, η Μπρίτνεϊ είναι ανίκανη να καταφέρει αυτά τα απλά πράγματα από μόνη της.
Το πιο τραγικό είναι ότι αυτή η συν-κηδεμονία, είναι γαμήλιο δώρο στον Τζάσον από τον πατέρα της Μπρίτνεϊ, Τζέιμι Σπιρς. Ο οποίος και ζήτησε από το δικαστήριο να προχωρήσει με την ρύθμιση.
Φυσικά, η κηδεμονία δεν επεκτείνεται στην διαχείριση της περιουσίας της Σπιρς, της οποίας ο πατέρας συνεχίζει να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο.
Οι κακόβουλοι σχολιάζουν πως ουσιαστικά ο πατέρας της πούλησε την Μπρίτνεϊ στον νέο της σύζυγο.
Και μάλλον για αυτό ακριβώς πρόκειται.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this