Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Ματθαίος Γιαννούλης "αποκάλυψε" ποιος είναι ο παρουσιαστής με την κοκαΐνη!!!

Σάλος έχει προκαλέσει από χθες η "αποκάλυψη" που έκανε ο Ματθαίος Γιαννούλης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook και αφορά τον παρουσιαστή που εμπλέκεται στην υπόθεση με την κοκαΐνη. Κατονόμασε τον Χρήστο Φερεντίνο, λέγοντας μάλιστα ότι αυτός κάνει το καθήκον του λέγοντας ποιος είναι ο περιβόητος εμπλεκόμενος παρουσιαστής! Ίσως να ξέχασε ότι και ο ίδιος το 2008 είχε εμπλακεί σε ανάλογη υπόθεση και ότι, ακόμα και αν ισχύει αυτό που έγραψε, θα έπρεπε να σκεφτεί ότι ο Χρήστος Φερεντίνος έχει και 2 παιδιά και ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να σπιλωθεί το όνομά του χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις για την ενοχή του... Δείτε τι έγραψε ο "διάσημος" αοιδός στην σελίδα του.



Βέβαια, αν ρίξετε μια ματιά στο προφίλ του σήμερα, δεν πρόκειται να βρείτε την επίμαχη ανάρτηση. Πιθανόν να συμβουλεύτηκε τον δικηγόρο του και να έσβησε την συγκεκριμένη δημοσίευση η οποία, εκτός του ότι κατηγορεί τον Χρήστο Φερεντίνο, καταφέρεται και εναντίον του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 κ. Κυριακού για εμπλοκή του στην συγκάλυψη του θέματος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this