Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

14χρονος γύρισε porno βίντεο με συμμαθήτριά του και το ανέβασε στο Facebook!

Ένας ανήλικος συνελήφθη καθώς κινηματογράφησε τις ερωτικές στιγμές του με μια 14χρονη συμμαθήτριά του και το ανέβασε στο Facebook.
Το περιστατικό συνέβη στην Μεγάλη Βρετανία και πιο συγκεκριμένα στο Cheltenham.
Οι Αρχές θεωρούν ότι χιλιάδες μαθητές έχουν δει το πορνογραφικό βίντεο, παρόλο που πλέον έχει κατέβει από το κοινωνικό δίκτυο.
Το 14χρονο αγόρι συνελήφθη με την κατηγορία της δημιουργίας και διανομής άσεμνων εικόνων και αφέθηκε ελεύθερο με αναστολή.
Το θέμα βέβαια είναι ότι με την ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου αλλά και με τις συνεχείς sex tapes των διασήμων τα μικρά παιδιά θεωρούν φυσιολογικά ανάλογες ενέργειες.
Ο διευθυντής κοντινού σχολείου, του οποίου οι μαθητές δεν είχαν εμπλακεί στο συμβάν, αλλά μερικοί από τους οποίους έχουν δει την ταινία, προειδοποίησε τους γονείς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.
«Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι οι νέοι μας εκτίθενται σε τέτοιες πορνογραφία, αλλά είναι ένα από τα δεινά της σύγχρονης τεχνολογίας», δήλωσε.


Πηγή: mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this