Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Διεξάγονται σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Περίπου 50.000 είναι τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που είχαν περάσει από τις κάλπες μέχρι το μεσημέρι, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος.
Στην Ιπποκράτους υπάρχει ικανοποίηση για την, έως τώρα, προσέλευση των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες που έχουν στηθεί ανά την Ελλάδα. 
Από την όλη διαδικασία δεν έλειψαν βέβαια και τα "απρόοπτα", καθώς στην  Κ. Αχαΐα οι κάλπες δεν άνοιξαν υπό τον φόβο επεισοδίων, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για την δημιουργία επεισοδίων από τους αγανακτισμένους της περιοχής.  Θυμόμαστε, άλλωστε, ότι οι οι "αγανακτισμένοι" της Κ. Αχαΐας έχουν δράσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα, ενώ είχαν αποδοκιμάσει τον βουλευτή Αλέκο Χρυσανθακόπουλο και είχαν πετάξει γιαούρτια στον Νίκο Νικολόπουλο. Έτσι, με απόφασή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος προτίμησε να μην λειτουργήσει το εκλογικό τμήμα στον Καλλικρατικό Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this