Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Αναστολή της απεργίας των εργαζομένων στα τρόλεϊ

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και εντός της ημέρας αναμένεται η ομαλοποίηση των δρομολογίων.
Ένα βήμα πίσω έκαναν και οι τεχνικοί των λεωφορείων, που αποφάσισαν επίσης τη λήξη της απεργίας τους. Ωστόσο, τα λεωφορεία δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν πριν γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους και οι οδηγοί οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση αύριο στις 12.00.
«Κάνουμε πράξη την πρόσκληση της διοίκησης για διάλογο», είπε νωρίτερα στον ρ/σ Alpha ο πρόεδρος του σωματείου των τεχνικών Απόστολος Ραυτόπουλος. 
Υπενθυμίζεται ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο έκρινε χθες παράνομη την απεργία των εργαζομένων σε λεωφορεία και τρόλεϊ και πως νωρίτερα σήμερα η εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαπράττεται το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης.
Την ίδια ώρα, ακινητοποιημένα εξακολουθούν να παραμένουν τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ.


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this