Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

Απίστευτη περιπέτεια για ψαρά ανοιχτά των ακτών Leeman στην Αυστραλία!

Σε ζωντανή μετάδοση τηλεοπτικού σταθμού στο Πέρθ, ανοιχτά των ακτών Leeman στην Αυστραλία, εντοπίστηκε και διεσώθη ένας 49χρονός ψαράς που επέπλεε γυμνός στον ωκεανό.
Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα του Seven Network και, όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Telegraph, ο άνδρας ήταν σε κατάσταση υποθερμίας και εξαντλημένος από τις ώρες που είχε περάσει στο νερό.
Αρχικά από το ελικόπτερο του πέταξαν μία φουσκωτή σχεδία διάσωσης όμως ο άνεμος και τα κύματα την παρέσυραν χωρίς να μπορεί να την φτάσει ο άτυχος άνδρας
Ο δημοσιογράφος Grant Taylor μετέδιδε "Προσπαθούμε να κρατήσουμε τους καρχαρίες μακριά του… μόλις εντοπίσαμε έναν τεράστιο σφυροκέφαλο πολύ κοντά" και συνέχιζε να μεταδίδει ταραγμένος: "Προσπαθεί απελπισμένα να κρατήσει το κεφάλι του έξω από το νερό, μας κάνει σήμα ζητώντας βοήθεια κοιτώντας ψηλά αλλά είναι απίστευτο γιατί δεν μπορούμε πραγματικά να τον βοηθήσουμε".
Ευτυχώς, πολύ σύντομα ένα σωστικό ταχύπλοο έκανε την εμφάνισή του και τον πλησίασε με μεγάλη ταχύτητα, βγάζοντας τον εγκαίρως από το νερό.
Το σκάφος εντοπίστηκε λίγο αργότερα, με το μεγαλύτερο τμήμα του βυθισμένο, ενώ σε άλλο σημείο ανασύρθηκε σώος ένας δεύτερος ψαράς.
Στο σκάφος επέβαιναν τρεις ψαράδες ενώ έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του για τον οποίο όμως εκφράζονται φόβοι πως είναι ήδη νεκρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this