Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

«Μασκοφόροι» Κινέζοι κατακλύζουν τις παραλίες

Ορισμένοι λιάζονται με τις ώρες κάτω από τον ήλιο κι άλλοι επισκέπτονται τα κέντρα σολάριουμ για να έχουν όσο το δυνατόν πιο εξωτικό μαύρισμα το καλοκαίρι. 
Οι Κινέζοι όμως αποδεικνύονται πιο σοφοί καθώς βάζουν πάνω απ’όλα την προστασία τους από τον ήλιο. Γι’ αυτό αν τυχόν βρεθείτε σε παραλία της Κίνας και δείτε μπροστά σας κάποιον να είναι ντυμένος όπως στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τότε μην τρομάξετε...
Η νέα μόδα στην Κίνα έχει την ονομασία Facekini (από το μονοκίνι) και επιτάσσει την προστασία του προσώπου και πολλές φορές και του σώματος από την υπεριώδη ακτινοβολία. 
Πρόκειται για μια ωραιότατη μάσκα προσώπου από ειδικό ελαστικό υλικό, που αφήνει ακάλυπτα μόνο τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. 
Πολλές φορές μάλιστα οι λουόμενοι φορούν και ολόσωμες φόρμες που παραπέμπουν σε δύτες για να προστατεύσουν και το σώμα τους. 

Κι αν σας φαίνεται αστείο τότε αρκεί να σας πούμε ότι οι Κινέζοι το απολαμβάνουν και συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα φορέσει το ωραιότερο χρώμα.

newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this