Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Το νυφικό τράβηξε στον βυθό και έπνιξε 30χρονη ομογενή

Τραγωδία με νιόπαντρη Ελληνίδα σημειώθηκε στον Καναδά, όταν πήγε για να τραβήξει φωτογραφίες με το νυφικό της στον ποταμό του Κεμπέκ, 75 χιλιόμετρα βόρεια το Μόντρεαλ. Παραπάτησε και έπεσε στο ποτάμι, με συνέπεια να πνιγεί από το βάρος του νυφικού της.
Η γυναίκα ονομάζεται Μαρία Πανταζοπούλου και είχε παντρευτεί στις 9 Ιουνίου. Στο ποτάμι πήγε για δεύτερη φορά μετά το γάμο της, γιατί, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ήθελε περισσότερες φωτογραφίες με το νυφικό της. Φίλοι της λένε ότι συμμετείχε σε μια καινούρια μόδα που λέγεται Trash The Dress, σύμφωνα με την οποία οι νύφες ποζάρουν καταστρέφοντας το νυφικό τους σε διάφορα τοπία, όπως θάλασσες, λίμνες, ποταμούς.
Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η Μαρία Πανταζόπουλου στεκόταν 15 με 30 εκατοστά από το ποτάμι καθώς πόζαρε για φωτογραφίες.
Παραπατώντας έπεσε στο ποτάμι αλλά δεν μπόρεσε να κολυμπήσει γιατί το νυφικό της με τα βαριά στολίσματα και το πλούσιο ύφασμα την βύθισε αμέσως.
Ο φωτογράφος και ο βοηθός του προσπάθησαν να την βγάλουν από το νερό αλλά ήταν αδύνατο λόγω του βάρους που είχε πάρει το νυφικό από το νερό.
Η αστυνομία του Κεμπέκ την εντόπισε 4 ώρες μετά το τραγικό ατύχημα, καθώς ένας δύτης την ανέσυρε από τα νερά του ποταμού,.
Η κοπέλα ήταν κτηματομεσίτρια και φοίτησε στο ημερήσιο σχολείο Δημοσθένης του Λαβά. Όπως είπαν οι Έλληνες συμμαθητές της, ήταν ένα πολύ ζεστό και φιλικό κορίτσι.Η οικογένειά της και η ελληνική παροικία του Μόντρεαλ και του Λαβάλ θρηνούν το χαμό της νεαρής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this