Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Είναι 8 μηνών έγκυος και συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!!!

Η 8 μηνών έγκυος Νουρ Σουριάνι από την Μαλαισία, μαζί με τον σύζυγό της Μαρχάζι Μοχτάρ και το αγέννητο μωρό τους, ετοίμασαν βαλίτσες και έφυγαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
Δεν πήγαν όμως για να τους παρακολουθήσουν, αλλά για να συμμετέχει η 29χρονη στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!
Για το Χρυσό πηγαίνει η αθλήτρια της σκοποβολής η οποία δεν άφησε το όνειρό της, ακόμα και στον όγδοο μήνα που διανύει. Όπως φαίνεται η θέλησή της είναι τόσο μεγάλη που αψηφά τον κίνδυνο να συμβεί κάτι και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά. Σε αυτή της την προσπάθεια, βέβαια, ο σύζυγός της τη στηρίζει απόλυτα και της δίνει περισσότερη δύναμη και κουράγιο.

Το κοριτσάκι που περιμένει, θα έχει το όνομα Νταγιάνα Γουιντιάν και όπως παραδέχεται η ίδια συνεργάστηκαν άψογα μαμά και έμβρυο, καθ'όλη τη διάρκεια των προπονήσεων, αφού επικοινωνούσε μαζί της λέγοντας: «Η μανούλα πάει για προπόνηση. Να είσαι ήρεμη και να μην κλωτσάς». Στις περιπτώσεις που η μικρή ήταν σε "εγρήγορση", οι βαθιές ανάσες ήταν η λύση πριν τη βολή της.
Η Νουρ Σουριάνι είναι 47η στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ έχει κερδίσει χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this