Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Της πρότεινε ερωτικό τρίγωνο και αυτή... τον πήγε στα δικαστήρια!!!

Μία πρωτότυπη υπόθεση για ανήθικη πρόταση εξέτασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και είχε να κάνει με έναν άνδρα ο οποίος πρότεινε στην πρώην -πλέον- γυναίκα του να συνευρεθούν ερωτικά μαζί με ένα άλλο άτομο.
Κατά την διάρκεια της έκδοσης διαζυγίου, η σύζυγος φαίνεται να συμπεριέλαβε στα δικόγραφα ανήθικη πρόταση που φέρεται να της έκανε ο πρώην σύζυγός της, ενώ ήταν παντρεμένοι.
Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, ο άνδρας της πρότεινε να κάνουν ερωτικό τρίγωνο με τον αδερφό του σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, παρουσία, μάλιστα, δύο ακόμη ατόμων σε ρόλο... κοινού. Η γυναίκα υποστήριξε πως αρνήθηκε την πρόταση, ενώ ο άνδρας της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία εκδικάστηκε χθες.
Ωστόσο η σύζυγος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από την πληρεξούσιο δικηγόρο της. Στο Δικαστήριο παρέστη όμως ο 31χρονος -πρώην- πλέον σύζυγος ο οποίος χρησιμοποίησε για την κοπέλα πολλούς... χαρακτηρισμούς. Μάλιστα είπε πως η γυναίκα άλλαζε συνέχεια εραστέςενώ αιτιολόγησε τα περί ερωτικού τριγώνου που ισχυρίστηκε εκείνη, λέγοντας ότι ήθελε να τον συκοφαντήσει για να βγει το διαζύγιο υπέρ της.
Το δικαστήριο, πάντως, έκρινε αθώα την 26χρονη κοπέλα, αποδεχόμενο την πρόταση της Εισαγγελέως έδρας, σύμφωνα με την οποία θεωρήθηκε ότι η γυναίκα αναφέρθηκε σε πραγματικά γεγονότα και συμβάντα.
Το διαζύγιο έχει ήδη εκδοθεί, ωστόσο το πρώην ζευγάρι θα δισταυρώσει ξανά τα «ξίφη» του στις δικαστικές αίθουσες, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η κοπέλα, διεκδικώντας ποσό ... με αρκετά μηδενικά, για κομπόδεμα που ισχυρίζεται πως είχε και εξαφανίστηκε.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this